2021. január 15. péntek Lóránt, Loránd

Hírek - Élelmiszer

Újabb sörspecialitásokkal készül a Dreher

Eddig még sohasem kóstolt specialitásokkal készül a sörgyár idei nyárzáró rendezvényén, ahol a szakmai programok mellett koncertekkel is várják a sörkedvelőket.
 
 

A látogatók extra friss, pasztőrözetlen tanksörváltozatban kóstolhatják meg az idén bevezetett Dreher Pale Ale-t és a klasszikus Drehert is, sőt, ez utóbbi szűretlen formában is csapon lesz. Lesznek azonban olyan különlegességek is, amelyek csak a fesztivál ideje alatt lesznek elérhetők: a Tropical Mango névre keresztelt frissítő láger, és a Black Plum fantázianévű, aszalt gyümölcsös, japán szilva aromájú különlegesség igazi kuriózumnak igérkezik. A sor ezzel nem ér véget, hiszen a szeptember elsejei fesztiválra a sörfőző mesterek előálltak a Dreher Red Ale-lel, amelyet karamellás ízjegyek és a pörkölt keserűség aromái jellemeznek; valamint egy testes, fűszeres Bombay IPA-val is.


A sörös gasztronómiai élmények mellett édességgel is készülnek a szervezők: az 5. jubileumi alkalomra a gasztro körökben közismert szakértő, Sass Dani készíti a Dreher ihlette süteményt, amire az elsőként érkező 555 látogató a sörgyár vendége. A kultikus Főzőház túra mellett az évforduló alkalmából a sörgyár mélyebb betekintést is enged mindennapi életébe: a Dreher Inside kitelepülésen izgalmas feladatokkal és laza hangulattal várják a Dreher munkatársai azokat, akik szeretnének bepillantani a kulisszák mögé.

A szakmai programok mellett több színpad is biztosítja majd a zenei aláfestést: a nagyszínpadon például a Lóci Játszik után a Magashegyi Underground, a Bëlga, és a Kelemen Kabátban koncertjei követik egymást.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu