2020. május 30. szombat Janka, Zsanett

Hírek - Élelmiszer

Újabb tízmilliók agrárrendezvényekre

Összesen 85 millió forintra pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásként a rendezvényeket szervező piaci szereplők és szervezetek. A pályázatokat 2017. december 15-től 2018. január 31-ig lehet benyújtani az Agrármarketing Centrumhoz (AMC).
 
 

December 15-től újabb két pályázati ablakban, 85 millió forintos keretösszegre nyújthatók be rendezvényes pályázatok az Agrármarketing Centrumhoz. Az AMC közleménye szerint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak azok a gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok, szakmai szervezetek és terméktanácsok, amelyek népszerűsítik a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát, erősítik a hazai termékek piaci megjelenését, illetve bemutatják az agrárágazatot, vagy annak valamelyik szegmensét. A pályázatok benyújtási határideje egységesen 2018. január 31.

Hetvenmillió forintos költségkeretből 1-5 millió forint közötti összeg nyerhető hazai termelők, illetve termékeik promócióját szolgáló tevékenységekre belföldi rendezvényeken, fesztiválokon és vásárokon - közölte az AMC. További 15 millió forintos keretből pedig 500 ezer és 1 millió forint közötti összegre lehet pályázni belföldi, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu