Újra pályázatot hirdet agrárhallgatóknak a K&H

agrarszektor.hu
Újraindítja "fenntartható agráriumért" elnevezésű ösztöndíjpályázatát a K&H. A pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtson olyan fiatal agrárszakemberek tanulmányához és kutatómunkájához, akik az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését tartják szem előtt.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az újabb ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörén belül készült TDK dolgozattal, illetve PhD tézisfüzettel vagy egy ezzel megegyező formájú, terjedelmű és szerkezeti felépítésű, a doktori disszertáció témáját, kutatási menetét és eredményeit bemutató összefoglalóval lehet jelentkezni - közölte a K&H. A pályázat két kategóriájában három-három hallgató nyer támogatást.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?

Jelentkezzen most az Agrárium 2016 konferenciára!

Az agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára tavaly életre hívott, és most újra meghirdetett program célja, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható fejlődését, innovációját tartják szem előtt. A pályázók körét az idén kibővítették a gépészmérnöki képzésben résztvevőkkel is.

A pénzintézet tájékoztatása szerint tavaly 8 felsőoktatási intézmény 52 hallgatója nyújtotta be pályamunkáját. Az elmúlt évben többek között olyan pályamunkák nyertek, mint az akár 12 hétig eltartható, frissen facsart gyümölcslé, a klasszikus, kémiai vegyszereket igénylő laboratóriumi vizsgálatokat kiváltó infravörös technika, a zöld lézer, vagy a GPS jelek és lézeres pontfelhő alapján lemodellezett almafaültetvény.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?