2019. február 23. szombat Alfréd

Hírek - Élelmiszer

Váratlanul távozik a Hungrana-vezér

Távozik posztjáról Lengyel Attila, a szabadegyházi Hungrana Kft. ügyvezető igazgatója - tudta meg az agrárszektor.hu. Piaci elemzők meglepőnek tartják a cégvezető távozását.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az izocukor- és alkoholgyártó, külföldi tulajdonban lévő Hungrana eredményesen működött az elmúlt években és az elhúzódó pénzügyi válságból is megerősödve került ki. Agresszív fejlesztési stratégiája révén mára nem csak Magyarország, hanem Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó vállalkozása és piacvezető izocukorgyártója lett.

Piaci szakértők ezért is tartják meglepőnek, hogy Lengyel Attila, a cég ügyvezető igazgatója most távozik posztjáról. A Hungrana három multinacionális vállalat (az Agrana, a Tate&Lyle és az ADM) ulajdonában van.

Megkeresésünkre Lengyel Attila megerősítette a hírt. Rövid válaszában elmondta, hogy a Hungranában eltöltött sikeres évek után új kihívásokra készül, távozási szándékáról márciusban értesítette a tulajdonosokat.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  Agrárium 2019

  Mezőgazdaság a gyakorlatban >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu