Csoda a farmon: kihúztak egy sárgarépát és gyémánt gyűrűt találtak

agrarszektor.hu
A földből került elő egy kanadai nő rég elveszettnek hitt gyémánt eljegyzési gyűrűje. Az ékszert zöldség-betakarításkor találták meg, összenőve egy alaktalan sárgarépával.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Egy 84 éves kanadai asszony tizenhárom évvel ezelőtt vesztette el gyémánt eljegyzési gyűrűjét, miközben éppen gyomlálta a családi farm kertjét. Akkor mindenhol kereste az ékszert, és napokat töltött el a gyűrű felkutatásával, mindhiába - írja a euronews.com.

Az elveszettnek hitt gyűrűt most az asszony menye találta meg, amikor a 105 éve a család tulajdonában lévő, Armena közeli farmon éppen a zöldségek betakarítását végezte. Amikor észrevette az alaktalan sárgarépát a zöldségek között, hirtelen alig hitt a szemének, ugyanis a sárgarépával összenőve bukkant rá anyósa elveszett eljegyzési gyűrűjére.

Az idős asszony férje öt évvel ezelőtt elhunyt, de a nő sosem mondta el neki, hogy elveszítette a gyűrűt. Ugyanis mielőtt a férj észrevehette volna a hiányt, az asszony vett helyette egy olcsóbb másolatot a helyi ékszerboltban.

Miután óvatosan kiszedték a sárgarépa fogságából a most megtalált gyémánt gyűrűt, az idős asszony újra felpróbálta, hogy jó-e még a kezére. "Azt gondoltam, el kell majd mennem az ékszerészhez, hogy megigazítsa a gyűrűt, de még most is pontosan passzolt az ujjamra" - állapította meg .

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?