Ezekért a cégekért lobbizik Budai Putyinéknál

agrarszektor.hu
Mezőgazdasági gépgyártással, állattenyésztéssel, illetve zöldség-gyümölcs és tejfeldolgozással foglalkozó magyar cégeket ajánlott orosz vállalkozások figyelmébe szentpétervári és novgorodi tárgyalásain Budai Gyula miniszteri biztos. Vlagyimir Putyin orosz elnök programja szerint Oroszország élelmiszerekből önellátásra törekszik, de magyar-orosz vegyes vállalatok és közös beruházások előtt nyitott az út.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Budai Gyula szentpétervári és novgorodi tárgyalásain olyan magyar agrárcégekre hívta fel az orosz partnerek figyelmét, amelyeknek már vannak referenciái, befektetéseik Oroszországban, és ismerik az ottani előírásokat. A miniszteri biztos mezőgazdasági gépgyártással, állattenyésztéssel, illetve zöldség-gyümölcs és tejfeldolgozással foglalkozó cégeket ajánlott az oroszok figyelmébe, akik főként az állattenyésztési technológiák és az állategészségügy - oltóanyagok, vakcinák iránt - érdeklődnek.

Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben meghirdette azt a koncepciót, amely szerint Oroszországnak mezőgazdaságban önellátónak kell lennie. A belső ellátást maguk akarják biztosítani, vagyis több területen teljes mértékben ki akarják zárni az importot. Ezért Budai Gyula szerint a mezőgazdasági vegyes vállalatok és gazdasági társaságok létrehozását, illetve a közös beruházásokat kell előtérbe helyezni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 23. 13:31