Fazekas most újra felvette a kapcsolatot

agrarszektor.hu
A kanadai agrárminiszterrel folytatott tárgyalásokat Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Ottawában. Nagyon régen nem voltak miniszteri szintű kétoldalú tárgyalások.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Évtizedek óta először került sor magyar-kanadai agrárminiszteri megbeszélésekre - fogalmazott az MTI-nek Fazekas Sándor, aki most Ottawában találkozott Lawrence McAulay szövetségi mezőgazdasági miniszterrel. A tárgyaláson kutatás-fejlesztési együttműködésről esett szó, elsősorban a vetőmagtermesztésben és az erdőgazdálkodásban. A felek megvitatták a szabadkereskedelmi tárgyalások kínálta lehetőségeket és a magyar élelmiszer-export további lehetőségeit is.

A Montrealban most rendezett nemzetközi élelmiszeripari kiállításon 25 magyar vállalkozás vett részt. Cégek és kistermelők mutatkoztak be hústermékekkel, libamájjal, biotejjel, biosörrel, mézzel, csokoládéval, borral és pálinkával.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?