Jakab üzent Gőgösnek: "foglalkozzon a saját pártjával"

MTI
A Polgári törvénykönyv (Ptk) változásaihoz igazodva alakítja át szervezeti rendszerét a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz). Jakab István, az érdekképviselet elnöke a szervezet működését kritizáló Gőgös Zoltán MSZP-s politikusnak azt üzente, "foglalkozzon a saját pártja ügyeivel".

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A legnagyobb agrár-érdekképviseletnek számító Magosznak a jelenleg érvényes alapszabály szerint négyévente kell küldöttgyűlést tartania - mondta Jakab István, a szervezet elnöke. Ezt a jövő héten módosítják. A szervezetet 23 tagú elnökség irányította, és irányítja ezután is. A Magosz küldöttgyűlésére március 31-én kerül sor Gödöllőn.

Gőgös Zoltán, az MSZP szakpolitikusa, a párt elnökhelyettese a napokban egy sajtótájékoztatón azt kifogásolta, hogy a Magosznak nem lesz országos választmánya. "Azt üzenem neki - mondta Jakab István -, hogy nem emlékszem, meghívott volna valaha is olyan egyeztetésre, amelyen az MSZP belső struktúrájának alakításáról lett volna szó". "Világos üzenetem van Gőgös Zoltán számára, foglalkozzon a saját pártja ügyeivel, van nekik bőven, és a Magosz tagságát hagyja békén" - tette hozzá.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03