KITE-vezér és Agrya-elnök a kamarai osztályok élén

agrarszektor.hu
Megalakult két új szakmai osztály a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK). A környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági, illetve a fiatal gazda és innovációs osztály február 20-án tartotta alakuló ülését. Előbbi elnöke Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója, utóbbié Weisz Miklós, az AGRYA társelnöke.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A tavaly decemberi tisztújítással átalakult az agrárkamarai szakmai osztályok rendszere - áll a NAK közleményében. Az összevonások révén a korábbi 15 helyett 9 osztály működik, amelyek közé a szántóföldi növénytermesztési és beszállító ipari, a kertészeti és beszállító ipari, az állattenyésztési és beszállító ipari, az élelmiszer-feldolgozási, az agrár- és élelmiszer-kereskedelmi, a kistermelői, együttműködés és helyi kezdeményezések, az erdő- és vadgazdálkodási, a fiatal gazda és innovációs, illetve a környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági osztály tartozik.

A környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági, illetve a fiatal gazda és innovációs osztály február 20-án, Dunaharasztiban tartotta meg alakuló ülését.

A környezeti osztály elnöke Szabó Levente, a nádudvari KITE Zrt. vezérigazgatója, míg a fiatal gazda és innovációs osztályé Weisz Miklós, az AGRYA - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének társelnöke lett - áll a közleményben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 24. 05:58