Mészáros Lőrinc lesz a legnagyobb vadász?

agrarszektor.hu
Vadgazdálkodással foglalkozó új céget hozott létre Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó, felcsúti polgármester. A Vért Vadászati Kft. ügyvezetője Mészáros Ágnes lett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új leányvállalatot hozott létre a Mészáros és Mészáros Kft., amely Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdonában van - írja a hvg.hu. Az Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként ismert befektető Vért Vadászati Kft. néven alapította meg cégét 3 millió forintos alaptőkével. A felcsúti székhelyű társaság főtevékenységként vadgazdálkodással és vadgazdálkodási szolgáltatással foglalkozik, ügyvezetője pedig Mészáros Ágnes, Mészáros Lőrinc egyik lánya lett.

Mészáros Lőrincről nemrég az is kiderült, hogy az agrárgazdasághoz mezőgazdasági végzettséggel is kötődik. Mégpedig úgy, hogy aranykalászos gazdaképesítést szerzett.

A napokban pedig az is nyilvánosságot látott, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter földművesnek minősül. Ez korábbi őstermelői és/vagy erdőgazdálkodói jogviszonnyal vált lehetségessé.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 18. 09:58