Sallai R. Benedek agroceleb

agrarszektor.hu
Agrocelebnek nevezte Sallai R. Benedek LMP-s képviselőt Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára az agrárkamarai törvény módosításáról szóló parlamenti vitában. Sallai R. Benedek bírálta a benyújtott módosítási javaslatot, az államtitkár szerint viszont a képviselő mögött nem áll valódi szakmai támogatás.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Sallai R. Benedek olyan "agroceleb", aki mögött nincs valódi szakmai támogatás - jelentette ki az agrárkamarai törvény módosításáról szóló parlamenti vitában Bitay Márton Örs. A javaslatot Győrffy Balázs és Jakab István fideszes képviselők nyújtották be az Országgyűlésnek.

A törvénymódosítás többek között foglalkozik a kamarai tagnyilvántartás szabályaival, illetve új adatkezelési szabályokat fektet le. Sallai R. Benedek - más ellenzéki képviselők mellett - bírálta a javaslatot, mivel adatkezelési aggályok miatt nem értenek egyet az adatszolgáltatás bővítésével, ahogyan továbbra is ellenzik a kötelező kamarai tagságot. Az agrárkamara - fogalmazott az LMP-s politikus - jelenlegi formájában "egy daganat a magyar gazdák testén, amit ki kellene vágni" . Bitay Márton Örs szerint viszont az előterjesztés nem titkos, hanem nyilvános adatbázisokban fellelhető információkhoz kívánja hozzájuttatni az agrárkamarát.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?