Szép magyar siker - Behódoltak a britek

agrarszektor.hu
Belépett a nagy-britanniai piacra GMO- és gluténmentes élelmiszereivel a debreceni Civita Food Kft. A cég a magyar termékcsalád külföldi forgalmazására saját disztribúciós hálózatot épít ki Angliától Észtországig.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A napokban mutatkozott be a nagy-britanniai kiskereskedelem, illetve a szaksajtó képviselőinek a debreceni Civita Food Kft. Ezzel egy időben a vállalat termékei minden nagyobb kereskedelmi áruházláncban is megjelennek majd, és a hazai forgalmazó helyek köre is bővül - írja az MTI.

A cég termékei között megtalálhatóak a 100 százalékos kukoricaalapú tészta különféle változatai, kukoricaliszt, kétféle kukoricadara, illetve extra szűz kukoricaolajok. A "földtől a fogyasztó asztaláig" programmal nyomon követhető termékek spektruma várhatóan tovább nő. A tervek szerint még ebben az évben itthon és a régióban egyaránt piacra dobják saját, szintén kukoricaalapú, gluténmentes kekszcsaládjukat is.

A cég az ipari fogyasztóknak is kínál kukoricalisztet, kukoricaolajat, extrudált kukoricadarát, kukoricapelyhet, ezenkívül sörfőzdéknek is szállít kukoricadarát, állateledelekbe pedig kukoricacsírát.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03