Termékeket fejleszt és külföldön terjeszkedik a Nagykun-Hús

agrarszektor.hu
Új típusú, különböző krémeket tartalmazó sonka, és egy újabb palotás szalámi fejlesztését, majd piacra dobását tervezi a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. A cég azt is tervezi, hogy méteres vastagkolbász elnevezésű termékével a külpiacokon is megjelenik, ehhez azonban fejlesztenie kell kapacitásait.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új termékek bevezetését, köztük egy különböző krémeket tartalmazó sonka, és egy új típusú palotás szalámi piacra dobását tervezi a közeljövőben a Nagykun-Hús Kft. - mondta az agrárszektor.hu-nak Szegedi Sándor, a cég ügyvezető igazgatója a 12. Coop Rally-n. A termékek fejlesztésén túl a cég tervei között szerepel még a méteres paprikás vastagkolbász eljuttatása Csehországba, Szlovákiába és Romániába is, ahol már jelenleg is megtalálhatók a Nagykun-Hús a termékei.

Mivel Magyarországon nagy a kereslet a méteres paprikás vastagkolbász iránt, így a termék már a belföldi piacokon elfogy, és a cégnek jelenleg nincs elég kapacitása, hogy még többet készítsen belőle. Így ahhoz, hogy külföldre is eljuttathassák a terméket, az ügyvezető igazgató szerint elengedhetetlen a kapacitások növelése.

A sertéshús áfacsökkentésének előnyeit már most érzi a cég, ugyanis jelentősen visszaszorult a feketegazdaság az adómérséklés hatására. Emiatt nőtt a forgalmuk és csökkent az árverseny is a piacon. Ennek az az oka, hogy aki eddig áfát csalt, annak könnyebb volt olcsóbban árulnia a cég termékeit, most azonban ez a "piaci vákuum" megszűnt.

A sertéshús árának jelentős ingadozása, amely az elmúlt évet uralta, a cégnél is okozott fennakadásokat. Ahol ugyanis fél évre le vannak szerződve, ott ilyenkor nem tudnak változtatni az áron. Ahol viszont nincs szerződés, ott tudják követni az árváltozásokat - emelte ki az ügyvezető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?