AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
Bár a sertéstartásnak Németországban is nagy hagyományai vannak, az 1834-ben alapított családi feldolgozó, az ötszáz fős Rügenwalder Mühle szerint húsz év múlva a németek szinte csak vegetáriánus kolbászt és bécsi szeletet fognak enni - írja a blog.syngenta.hu. A cég termékei között már ma is szerepel a vegetáriánus húspótló, illetve a vega kolbász, sonkafelvágott és vegetáriánus szalámi. E termékeket nagyrészt tojásfehérjéből készítik, amelyet szentjánoskenyérmag liszttel és xantán gumival sűrítenek.
A sertéstartók felháborodtak a hústermékek elleni negatív kampányon, és a kolbászgyártó bojkottjára szólítottak fel. Szerintük a valódi kolbász, a bratwurst része az ország étkezési kultúrájának, és az is marad. A Rügenwalder mindenesetre új irányt követ, hiszen az első német kolbászgyártó, amely a húst egyes termékeiben tojás- illetve tejfehérjével váltotta fel.
Magyarországon is nagy hagyományai vannak a sertéshús-fogyasztásnak és a házi sertésvágásnak is. Ezért ágazati szakértők elképzelhetetlennek tartják, hogy a vegetáriánus kolbászok és húshelyettesítő termékek ki tudnák szorítanai a hagyomágyos sertéstermékeket a hazai piacról.