2019. szeptember 17. kedd Zsófia

Hírek - Európai Unió

Az MVH április végéig utalja a területalapú támogatáshoz kapcsolódó elkülönített cukortámogatást

Budapest, 2012.04.19. - A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) az elkülönített cukortámogatás keretében közel 12 milliárd forintot utal 940 gazdálkodónak, akiknek a területalapú támogatási kérelmét a hivatal jóváhagyta, és a jogszabályban foglalt feltételeket teljesítették.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A határozatokat a napokban vehetik át az ügyfelek, a támogatási összegek utalása április végéig várható. A keretösszegből fennmaradó 500 millió forint kifizetése a kérelmek lezárásával folyamatosan történik.

Az MVH felhívja a figyelmet, hogy a minél gyorsabb kérelembeadás érdekében a Hivatal az elmúlt napokban erőforrás-kapacitás bővítést végzett. Kérjük, hogy a megszemélyesített kérelmek alapos felülvizsgálatát követően, minél előbb nyújtsák be a 2012. évi egységes kérelmeiket az elektronikus felületen keresztül, és ne várjanak azzal a beadási határidő lejártáig, mivel május 15-ig szankciómentesen tudnak módosításokat végezni.

Az MVH folyamatosan jelentet meg információs anyagokat az egységes kérelem jogcímeivel kapcsolatban, ezért kéri ügyfeleit, hogy rendszeresen figyeljék a honlapot.

(Az MVH sajtóközleménye)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu