Ismét igényelhető az anyatehéntartás támogatása

agrarszektor.hu
Június 1-étől megkezdődött a 2011-es termeléshez kötött anyatehéntartás támogatási kérelmek benyújtási időszaka. A kérelmeket július 31-éig szankciómentesen lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). Mivel 2011-ben július 31-e vasárnapra esik, ezért a következő munkanapon, augusztus 1-jén postára adott kérelem még határidőben benyújtott kérelemnek számít.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A termeléshez kötött, állatlétszám alapú anyatehéntartás támogatása egyike az egységes területalapú támogatáshoz kapcsolódó kiegészítő nemzeti támogatásoknak.

A támogatható minimális állatlétszám három egyed. A kérelmező köteles a kérelmezett állatokat 6 hónapon keresztül birtokán tartani. Az igénybevétel további feltételeinek megismeréséhez a Hivatal honlapján is közzétett Gazdatájékoztató nyújt segítséget.

A támogatási kérelmet az MVH honlapján közzétett formanyomtatványon kell benyújtani. A támogatási összeget 2012. június 30-ig fizetik ki.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?