2019. október 16. szerda Gál

Hírek - Európai Unió

Sajtóközlemény: Még két napig lehet jelentkezni a FRUITVEB országos továbbképzési rendezvénysorozatára

A nagy érdeklődésre való tekintettel a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2012. február 22-ig meghosszabbította a gyümölcstermelők részére szervezett országos továbbképzési rendezvénysorozat jelentkezési határidejét.

Az ország különböző helyszínein megvalósuló gyümölcstermelői továbbképzés kiemelt témakörei: korszerű ültetvénytechnológiák, fagyvédelem, jégvédelem, jéghálóhasználat, tápanyagutánpótlás, gyümölcsritkítás, termésnövelés, növényvédelmi szabályozás, speciális technológiák, alkalmazástechnológiai kérdések, ökonómiai, kereskedelmi kérdések, piaci lehetőségek, szaporítóanyaghasználat, stb.

A rendezvények előadásaiban a témák felkészült szakértői és nyugat-európai vezető szaktanácsadók működnek közre.

A Gyümölcstermelők téli továbbképzése rendezvénysorozatról bővebben a www.fruitveb.hu weboldalon olvashat.