Újabb támogatások kifizetését kezdi meg az MVH

agrarszektor.hu
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) fél milliárd forintot meghaladó támogatást hagyott jóvá 3500 ügyfél részére termeléstől elválasztott, történelmi bázis alapú extenzifikációs szarvasmarhatartás és hízottbikatartás támogatása jogcímekben. A gazdák számlájára április első hetében érkeznek meg az összegek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az MVH folytatja a történelmi bázis alapú támogatásokkal kapcsolatos döntéshozatalokat, hogy megalapozza a minél teljesebb ügyfélkörnek szóló kifizetéseket a termeléstől elválasztott állatalapú támogatásokra vonatkozóan. Ennek megfelelően, április első felében további kifizetések indulnak, nemzeti tejtámogatás jogcímben várhatóan közel három milliárd forint összegben több mint kétezer ügyfél kaphatja meg a támogatását. A kedvezőtlen adottságú területeken nyújtandó anyajuhtartás kiegészítő támogatására is számíthatnak az érintett gazdálkodók április első felében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?