2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Hírek - Föld

8-10 fokos lehűlés jön, de döntően száraz marad az időjárás

A legfontosabb, hogy kis valószínűséggel kapunk esőt az elkövetkező napokban. Csak néhol várható szombaton csapadék, jövő hét kedden pedig mindenütt egy kevéske eshet. A mezőgazdasági munkákhoz kaptunk még egy kis haladékot, de a tüzelőt már érdemes bekészíteni a kandalló mellé.
 
 

Péneteken még túlnyomóan derült vagy gyengén felhős, száraz idő lesz. Több helyen megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között várható. Az éjszakai hőmérséklet jellemzően 12 és 15 fok között alakul. Szombaton a többórás napsütés mellett szakadozott felhősáv vonul át felettünk észak felől. Néhol - inkább a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében - futó zápor előfordulhat, itt alacsonyabb lesz a hőmérséklet is.

Vasárnap hűlni kezd a levegő. Keddtől már az éjszakai hőmérséklet 9-14 fok között várható, és nappal is csak 19-22 fokig kúszik fel a hőmérséklet. Az éjszakai hideg miatt a talaj és a lakások hőmérséklete is gyorsan esni fog. A mezőgazdasági munkákhoz kaptunk még egy kis haladékot, de a tüzelőt már érdemes bekészíteni a kandalló mellé.

Pillanatnyilag még túl nedves a talaj, de a jövő héten újra alkalmassá válik a bekarítási munkák folytatásához:

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu