A legjobb terméshozam az Ön legjobb termőföldjéről!

A legjobb terméshozam az Ön legjobb termőföldjéről! (x)

agrarszektor.hu
Miért érdemes a KWS kukoricahibrideket választani?

A KWS Magyarország Kft. a 2021-es tavaszi szezonban három szemes és egy silókukoricát dob a piacra. A tavalyi évben bemutatott PLUS4GRAIN csoport egy új, a KWS INTELIGENS nevű kiváló termőképességű kukoricahibriddel bővül. 

A biztonságos kukoricatermesztést támogató CLIMACONTROL³ kutatási program bevezetése után a KWS a második legfontosabb termesztési célhoz is létrehozta saját programját: "A legjobb termés a legjobb termőföldről". A program olyan hibrideket kínál a gazdálkodóknak, amelyek képesek optimálisan kihasználni a nagy termés érdekében biztosított tényezőket.

A KWS több éve folytat intenzív kutatást a kukoricahibridek jellemzőiről stresszes termesztési körülmények között. Ezen a területen az egyik legérdekesebb téma az aszály és a magas hőmérséklet hatása a vegetációs időszakban.

Ezeket a fajtákat a KWS intenzív körülmények között teszteli a legkülönfélébb klímazónák esetében, kezdve a kontinentális termőterületektől egészen az óceáni éghajlatú vidékekig.

A PLUS4GRAIN hibridek az azonos éréscsoport meghatározó hibridjeihez képest magasabb termést képesek elérni a 10t/ha átlagtermést jelentősen meghaladó területeken.

A KWS azonosította azokat a genetikai forrásokat, amelyek intenzív viszonyok között hozzájárulnak a nagyobb termőképességhez. A termés növelése csak akkor lehet eredményes, ha maximalizálni tudjuk az alábbi három paraméter legalább egyikét: növényenkénti szemek száma, hektáronkénti növények száma, és magtömeg. Ezek a hibridek fejlett gyökérzettel rendelkeznek, melyek optimális (kedvező) körülmények között szükséges mennyiségű vízzel és tápanyaggal látják el a növényállományt.

A következő év időjárását azonban továbbra sem tudjuk pontosan megjósolni előre. A gazdálkodók viszonylag jelentős része ezért egyszerre alkalmazza a két stratégiát a gazdaságuk különböző területein.

A 2021-es tavaszi szezonban a KWS INTELIGENS csatlakozik a kiváló termőképességű PLUS4GRAIN kukoricahibridek csoportjához.

KWS INTELIGENS

 

 

 

 

KWS INTELIGENS
FAO 400-450

  • Dél-Kelet Európa meghatározó hibridje
  • intenzív korai fejlődés
  • intenzív termesztési körülmények között rekordtermésre képes
  • kimagaslóan jó szárstabilitás jellemzi
  • gombás betegségekkel szembeni ellenállósága figyelemre méltó
  • dinamikus vízleadás-gyors érés
  • ajánlott tőszám 68-70 ezer tő/ha

Ismerje meg a további PLUS4GRAIN kukoricahibrideket!

Miért érdemes a KWS KASHMIR kukoricahibridet választani?

Hajdú-Bihar megyei partnerünk az Agro World Cégcsoport idén 263 hektáron termesztett KWS SMARAGD kukoricahibridet, ami az időjárási viszontagságok ellenére is szépen teljesített.

 

 

 

Hogy minden vetőmag növénnyé fejlődjön!

A vetőmagcsávázás az erős és egészséges növények fejlődésének egyik meghatározó része. Az apró vetőmagok védelmével és növekedésének támogatásával az erőteljes és optimális kezdeti fejlődést alapozzuk meg.

A megfelelő kombináció a siker kulcsa!

Az optimális kezdeti fejlődés eredményeként a növények egészségesek, a terméseredmény pedig stabil lesz.

A KWS intenzív kutatást végzett az optimális csávázási technológia kidolgozása érdekében, és olyan egyedi rendszert fejlesztett ki, amely egyesíti a gazdák igénye szerinti tápelemeket.

Az INITIO főbb előnyei

A kukorica, különösen a korai fejlődési szakaszban, az ötleveles állapotig érzékeny az abiotikus stressztényezőkre, például a hidegre, szárazságra. Az INITIO védelmet nyújt ezekkel szemben, és segíti a növények ellenállóságának növelését. Keresse kukoricahibridjeinket INITIO csávázással!

Vásároljon KWS kukorica és napraforgó vetőmagot
2020. december 15-ig kiemelten kedvezményes áron!

További információért keresse területi képviselőinket!

KWS Magyarország Kft.

www.kws.hu

 

 

 

 

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03