Újra megrendezésre kerül a Kelet-magyarországi Agrárfórum

Újra megrendezésre kerül a Kelet-magyarországi Agrárfórum (x)

agrarszektor.hu
Hajdúböszörményben két év kihagyás után újra megrendezésre kerül a Kelet-magyarországi Agrárfórum elnevezésű nagyszabású mezőgazdasági konferencia.

Célja a Hajdúság bemutatkozása, a Hajdúságban élő és dolgozó cégek vezetőinek találkozója. Hajdúböszörmény Magyarország egyik legnagyobb mezővárosa, kiterjedt határával. Több ezer őstermelő és több tucat nagy vállalkozás él a mindennapokban az agrárszektorból és próbál a növénytermesztés mellett az állattenyésztésre is nagy hangsúlyt és odafigyelést fordítani. A Hajdúságban jelenlévő sertéstartók, sertéstenyésztők, szarvasmarha-tartók, tejfeldolgozók és például a Hajdúböszörményi Kőrőstej Kft. sajtüzeme méltán büszke az általa előállított termékekre, amely nemcsak Hajdúböszörményben, hanem a világ minden részén ismert.

Ebben a nehéz időszakban a szervezők nem vállalkoztak másra, mint, hogy újra találkozzanak a mezőgazdaság szereplőivel és közösen megoldásokat találjanak a 2022 hozta klímakatasztrófára, háborús helyzetre és a covid okozta pusztulásra.

A rendezvény helyszíne a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági Szakközépiskola Papp István Konferenciaterme, ahol 250 főt várunk szeretettel 2022. augusztus 12-én, pénteken.

A rendezvény ingyenes. A rendezvény a programja itt letölthető: https://traktorhuzas.hu/kelet-magyarorszagi-agrarforum-2022/

A rendezvényre kérjük, előzetesen regisztráljon az alábbi felületen: https://forms.gle/jRprC6wY96h5T4Ks8

A háromnapos hétvége első napja után a Hajdú Nemzetközi Traktorhúzó Verseny és Nemzeti Amatőr Traktorhúzó Bajnokság veszi kezdetét. Több ezer látogató, érdeklődő a gépek fantasztikus látványa, a motorok teljesítménye és a traktorok versenye miatt érkezik hozzánk. Emellett nagyon sok látnivaló, bemutató és gép kerül kiállításra a három nap alatt.

Az augusztus 12-ei traktorkarnevál egyedülálló színfoltja Hajdúböszörménynek és a Hajdúságnak, ahol több száz traktor, kamion, erőgép vonul fel a város nagykörútján.

Várunk szeretettel mindenkit 2022. augusztus 12. és 14. között a Hajdúság szívében, Hajdúböszörményben.

 

Dr. Ficsor László
egyesületi elnök

 

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?