A FendtONE az Ön jövője - szálljon be! (x)

agrarszektor.hu
Eddig a terepen és az irodában végzett munkára, mint két külön tevékenységre tekintettek. Bár a két elintéznivaló összefügg, mégis külön-külön zajlik, és különböző rendszerekkel végzik őket.

Emiatt az automatikus- és a rendszertámogatott dokumentációba való belépéshez szükséges erőfeszítést gyakran túl nagynak érzik, és ehelyett az emberek inkább továbbra is tollal és papírral dokumentálnak. A FendtONE-nal a Fendtnél új és jövőorientált utat választanak. Olyan módon, amely összekapcsolja az irodai munkát a terepen végzett tevékenységekkel. Egyszerű és intuitív!

A FendtONE az az operációs rendszer, amely a jövőben sok mindent megkönnyít az Ön számára:

 

  • Az első holisztikus működési megközelítés a piacon.
  • Lehetővé teszi a fedélzeti és a fedélzeten kívüli világ egyedülálló fúzióját.
  • Vezeték nélküli adatátvitel.
  • Hely- és időfüggetlen adatkezelés különböző okoseszközökön keresztül.
  • Azonos működési logika a traktoron és az irodában.
  • A teljes munkafolyamat optimalizálása.
  • Nyitott rendszer, amely a jövőben interfészeken keresztül hozzáférést és csatlakozást biztosít más rendszerekhez (pl. FMIS).

 

 

"A digitális rendszerek lehetővé teszik a folyamatok és a munkafolyamatok jobb és hatékonyabb megszervezését. A különböző műveletek - például a trágyázás vagy a növényvédő szerek kijuttatása - dokumentációs követelményei egyre több időt emésztenek fel. Itt jönnek jól azok a rendszerek, amelyek központilag keresik és kezelik az adatokat." - Christine Hain, Értékesítési tanácsadó Raiffeisen Technik HSL GmbH Goldbergben.

 

Kombinálja a terepmunkát és az irodai munkát

FendtONE terepmunka a fedélzeten (onboard)

Tegye még hatékonyabbá a terepen végzett munkáját az új FendtONE vezetői munkaállomással*:

 

  • További kijelzőfelületek.
  • Nagyobb üzemeltetési kényelem.
  • Minden tekintetben alkalmazkodik az Ön igényeihez.

*Először az új Fendt 200 Vario, Fendt 300 Vario és Fendt 700 Vario modelleken érhető el.

FendtONE az irodában (offboard)


A FendtONE offboard hasznos funkciókkal egészíti ki a gépen meglévő alkalmazásokat. Például a Fendt Task Doc, azaz az agronómiai adatok (pl. kijuttatási mennyiségek) rögzítése a szántóföldi munka során (fedélzeti), a Fendt Task Doc-ban (fedélzeten kívül) a munkák tervezésével és kezelésével bővül. Ez azt jelenti, hogy a traktor és a munkagép adatai, amelyeket a gép már kiolvas és rögzít, közvetlenül felhasználhatók a dokumentációhoz. Ez lehetővé teszi a gazdálkodók és a vállalkozók számára, hogy hatékonyabban és produktívabban használják fel az idejüket.

 

Kezelje terepi munkáját, gépét vagy csapatát az irodából vagy útközben, mobileszközökön keresztül!
Lehetséges a munkák létrehozása és elküldése a traktorban lévő terminálra, a terepi adatok kezelése és a munkajelentések lekérése is!

Az üzemeltetés még soha nem volt ilyen egyszerű


Akár a gépen, akár az úton, a FendtONE mindenhol ugyanazokkal az ikonokkal és kezelőfelülettel rendelkezik. Ez különösen egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést.

Vezeték nélküli adatátvitel valós időben


A FendtONE segítségével gépe mindig kapcsolatban van a számítógépével vagy táblagépével. Az adatai és a feladatok valós időben, mobil rádiófrekvencián keresztül jutnak el okoseszközéről a traktorban lévő terminálra.

A hiányos vagy duplikált adatrekordok már a múlté! Lehetséges az adatok folyamatos szinkronizálása és az időtől, helytől független adathozzáférés!

"A Fendt elképzelése az, hogy a gazdálkodók könnyen kezdik a digitális termékek használatát, és minden nap örömmel használják azokat. Csak ha ezt elértük, akkor mondhatjuk el: elértük a célunkat." - Florian Langenbuch, Fendt digitális termékspecialista.

It's Fendt. It's ONE. FendtONE

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?