2020. április 1. szerda Hugó

Hírek - Gépek

435 lóerőnyi kék szilajság: visszatért a Genesis

Megérkeztek az új T8 Genesis-szériás New Holland traktorok Európába. A széria modelljei Észak-Amerikában már február óta kaphatóak, az Óvilágban viszont csak most váltak elérhetővé. 280 és a 435 lóerő közötti teljesítményű gépekről van szó.
 
 

Sean Lennon, a New Holland traktorgyártási osztályának vezetője elmondta, hogy 25 évvel ezelőtt, amikor az Európában 70-es szériaként ismertté vált Genesis traktorok megjelentek a piacokon, nagy változást jelentettek a traktortervezésben. Az új T8-as széria pedig, újabb előrelépést jelentenek a tervezésben, mert ennek a szériának a kialakítását nagymértékben befolyásolták a vásárlók visszajelzései, tette hozzá Sean Lennon.

Az új T8-as Genesis traktorok már a PLM (Precision Land Management) Intelligence nevű, intuitív precíziós gazdálkodási platformjával lesznek felszerelve, amely összeköti a gazdaságban található okos eszközöket, és amely az ISOBUS Class 3 technológiának köszönhetően lehetővé teszi a traktor és a rácsatlakoztatott munkaeszköz nagyobb kihasználtságát.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!

A megújult T8-as egységek vezetőfülkéje is megújult, az európai és más kontinensek New Holland-felhasználóinak visszajelzései alapján. A négypilléres keret és a stratégiai fontosságú pontokon elhelyezett kamerák maximális kilátást és láthatóságot eredményeznek a traktor körül, amely így könnyebben vezethetőséget jelent a földeken és az utakon, valamint a traktor mögé csatlakoztatott szerszám állapota és működése is könnyebben figyelemmel követhető. A vezetőfülkében a legújabb SideWinder Ultra kartámasz és egy 12 colos képátmérőjú IntelliView kijelző kapott helyet.

Az új, programozható memóriájú 360 fokos led világítás akár 30%-kal fényesebb környezetet tud teremteni a traktor körül, ami a mindenkori hasznos látótér növelése által nagyban javítja a jármű felhasználhatóságát.

A hidraulikus szelepek a pedálokkal és a joystickkel is kezelhetőek lesznek. Az egyes beállításokat a rendszer az eszköz nevével együtt el fogja tudni tárolni, és azonnal elő fogja tudni hívni, ha a szerszámot ismét csatlakoztatták a traktorhoz.

Az új T8-as traktorok az FPT Industrial 8,7 literes Cursos 9-es motorával lesznek felszerelve. Az új széria traktorai Auto Command és Ultra Command specifikációval is kaphatóak lesznek, a teljesítményük pedig a 280 és a 435 lóerő között fog mozogni. A T8.410-es és a T8.435-öt modellekhez a SmartTrax lánctalpas hátsó meghajtás is választható lesz.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu