2021. január 24. vasárnap Timót

Hírek - Gépek

A Horsch fő célpontja: Kelet-Európa

A német gépgyártás elsősorban a fejlődő országok piacain találta meg a számítását. A Horsch Kelet-Európával bonyolítja a legnagyobb forgalmat, folyamatosan nő az ukrán és a kínai értékesítési hányad, és újabban megjelentek Brazíliában is.
 
 

A Horsch Maschinen GmbH 356 millió eurós rekordforgalmat könyvelhetett el 2017-ben. 2016-ban még csak 300 milliós eurós bevételt értek el, a növekedés 19 százalékos.
Az exporthányad is nőtt, már eléri a 80 százalékos mértéket, tehát csak minden ötödik jármű kerül a hazai (németországi) piacra.

Kukoricavetés Ukrajnában

A kelet-európai országokkal bonyolódik a  forgalom 53 százaléka. Különösen elégedettek az ukrajnai gépértékesítések alakulásával. Nyugat-Európára csak az eladások 20 százaléka esik, a maradék 7 százalékot a világ egyéb részeivel bonyolítják. Olyan térségekre kell itt gondolni, mint Észak-Amerika, Kína és újabban Brazília.

A cég alkalmazottainak száma világszerte eléri az 1600-at.  Az eddigi megbízások alapján a Horsch az idei évre is emelkedő értékesítési trenddel kalkulál, az igények növekedését fejlesztésekkel igyekszik lekövetni a cég.

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu