A leggyorsabb traktor

A világ leggyorsabb traktora a tököli repülőtéren!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az emberek szeretik a versengést. Amióta géperejű járművek léteznek, azok minden fajtájával megpróbáltak már gyorsan menni, így a munkagépek, traktorok sem maradhatta ki ebből a sorból. Traktorokkal leggyakrabban a Tractor Pulling, azaz traktorhúzó versenyeken lehet találkozni, ahol egy földgyalut kell a lehető legrövidebb idő alatt megadott távolságra - vagy azon belül minél messzebb -elvontatni. Létezik azonban egy egészen másfajta traktor sport is, amit ezen a hétvégén - 2013. szeptember 21-22-én a tököli repülőtéren.

A JCB elkészítette egyik markológépe, homlokrakodója nem kevesebb, mint 1000 lóerős változatát, ami a 402 méteres távot kb. 14-15 másodperc alatt futja. A V8-as motorral hajtott szerkezet igazi kuriózum, elől-hátul egy-egy markolókanál is helyet kapott rajta. Ha nem egészen közelről, hanem 5-10 m-ről néz rá az ember, egy teljesen hétköznapi munkagépnek tűnik.

Csak közelebb kerülve tűnnek fel az apró részletek, amik a különleges felhasználási mód miatt mások, mint a valódi munkagépeken. A fülkébe kagylóülést, bukócsövet és négypontos biztonsági övet szereltek, ugyanis a biztonság a legfontosabb.

A vezető "munkahelye" előtt, az eredeti helyére került a kompresszoros V8-as erőforrás, mely kipufogói látványos lángcsóvákat vetnek. Mivel az első kerék nem mindig ér a talajhoz, ezért a gumijainak sem kell különösen erősnek lenniük, normál személyautó abroncsok kerültek a felnikre.

Hátul traktorgumi, még hátrébb - a hanyatt billenést megakadályozandó - két utánfutó kerék gondoskodik a stabilitásról.

Az 1000 lóerős JCB szombaton és vasárnap a tököli repülőtéren rendeltetésszerű használat - gyorsulás, hátsókerekezés, stb. - közben is megtekinthető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?