A megbízhatóság, innováció és az esztétikum tökéletes kombinációja Mercedes-Benz GLC

"A megbízhatóság, innováció és az esztétikum tökéletes kombinációja" Mercedes-Benz GLC (x)

agrarszektor.hu
Az utóbbi években az SUV-k, azaz a szabadidőautók elsöprő népszerűségre tettek szert az újonnan értékesített személyautók körében. A Mercedes-Benz portfóliójában található SUV modellek tavaly az eladott autók közel felét tették ki. De miért is ilyen népszerű ez a kategória? Erről és más, autózáshoz kapcsolódó érdekességekről beszélgettünk Banovic Aleksandrával, a BNP Paribas Csoporthoz tartozó Arval Magyarország kereskedelmi és marketing igazgatójával.

Jelenlegi pozíciója már nem az első, ami a gépjárművekhez kapcsolódik. Talán nem járok messze az igazságtól, ha úgy gondolom, hogy szereti az autók, az autózás világát?

Igen, szeretek vezetni, ha időm engedi, szívesen választom hosszabb távolságra is az autót, pár éve például egész Amszterdamig vezettem, és nagyon élveztem. Feltölt az autózás, különösen, ha egyedi, különleges modelleket vezethetek, amelyek külsőben, vagy technikailag eltérnek a megszokott autóktól.

Mérnöki végzettségéből fakadóan úgy gondolom, hogy az autókhoz kapcsolódó technológia sem idegen az Ön számára…

Valóban így van, érdeklődéssel követem a technológiai újdonságokat, inspirálólag hatnak rám. A jelenleg használt Mercedes-Benz autóm esetén is igyekeztem felfedezni az innovációkat. Egyik kedvencem az infotainment rendszer, az MBUX, ami az autó kezelésének egy teljesen új módját jelenti a vezető számára: beszédhangra, érintésre vagy kézmozdulatra egyaránt reagál. De a kezdetektől használom például a Mercedes me applikációt, amivel távolról, a telefonomon keresztül kapcsolódhatok az autóhoz, így akár hidegben már indulás előtt bekapcsolhatom a fűtést, vagy ellenőrizhetem azt is, hogy valóban bezártam-e az ajtókat.

Jelenleg egy Mercedes-Benz GLC modellt vezet, miért épp ezt az autót választotta?

Igen, az utóbbi években népszerűek az SUV-k, és azt gondolom, ez nem véletlen: minden funkció és asszisztensrendszer a vezetőt és az utasokat szolgálja. Ezek a modellek intuitív módon vezethetőek: az autó kezelése egyszerű mind a városi, mind az autópályán felmerülő közlekedési helyzetekben. Számomra fontos, hogy legyen szó akár hosszú éjszakai vezetésről vagy egy síterephez vezető ismeretlen útszakaszról, a GLC érzékelhetően könnyebbé teszi a dolgom vezetés közben. A kezem alá dolgozik, így lesz a kormány mögött töltött idő kikapcsolódás is egyben.

Én egy környezettudatos hibrid meghajtású változatot vezetek, aminek előnyeit munkám során az ügyfeleink felé is hirdetjük az Arvalnál: az új, többgenerációs hibrid hajtások már kiforrottak és elterjedtek, mégis a hagyományos motor miatt kevésbé radikális a céges átállás velük. A szemléletformálást flottakezelőként azzal is támogatjuk, hogy a hibrideket sokkal jobban finanszírozzuk, más meghajtásokhoz képest.

Számomra a Mercedes-Benz GLC tökéletes kombinációja a megbízhatóságnak, a legmodernebb technológiának és az esztétikumnak, minden benne töltött időt élvezek.

Mercedes-Benz GLC
A Mercedes-Benz SUV portfóliójának egyik meghatározó szereplője a sportos GLC modell, mely SUV és Coupé karosszériaváltozatban is elérhető. A hibrid meghajtással is elérhető, újszerű vezetőtérrel, még markánsabb SUV-jegyekkel és a legkiválóbb menetkomforttal rendelkező modellben a tágas kialakítás minden utas számára kényelmes helyet biztosít. A biztonságról pedig az intelligensen összekapcsolt biztonsági és asszisztensrendszerek gondoskodnak.

A Mercedes-Benz GLC minden terepen otthonosan mozog. A közepes méretű terepjáró a funkcionalitás és a mozgékonyság intelligens kombinációja, modern kialakításban. Az Offroad technikai csomag* csúszós, kavicsos talajon vagy más, nehezen megközelíthető utakon gondoskodik a még jobb terepjáró képességről.

A különféle kivitelek között (külső: OFF-ROAD, AMG-Line, Night-csomag; belső: EXCLUSIVE, AMG-Line) mindenki megtalálhatja az ízlésének és az igényeinek leginkább megfelelő modellt. A GLC vonzó lehet azok számára, akik egy rendkívül sokoldalú prémium SUV-t szeretnének vezetni, bármikor, bármilyen körülmények között, legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról.

Mercedes-Benz GLC SUV: Jellemzők (mercedes-benz.hu)

Mercedes-Benz GLC Coupé: Jellemzők (mercedes-benz.hu)

 

 

(X)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03