AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2020. január 22-25.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2020. január 22-25. (x)

agrarszektor.hu
Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

A 2020-as kiállításon kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

Kedvezményes belépőjegy váltható a honlapon:
www.agromashexpo.hu

PIACVEZETŐ CÉGEK - IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 300 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. A hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.
A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.

DÍJNYERTES TERMÉKEK

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj - Digitalizáció Kategóriában:
• BPW Hungária Kft. - BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:
• Axiál Kft. - Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában
• KITE Zrt. - John Deere 8R sorozatú traktorok

ÚJ TECHNOLÓGIÁK - DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat akár a helyszínen is kipróbálhatunk. 

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK 

Izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját a nyitónapon.
Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK "Szántóföldi Szakmai Nap" konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.
január 24-én pénteken debütál a Magro.hu által szervezett kerekasztal beszélgetés. A 2019-es sikeren fellelkesülve újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

Bővebb információ és kedvezményes belépőjegy:

www.agromashexpo.hu

 

    Kiemelt partner Online médiapartner

 

 

 

(x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?