2019. június 26. szerda János, Pál

Hírek - Gépek

Agromashexpo és Agrárgépshow a Hungexpón (x)

Magyarország legnagyobb agráripari rendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert.
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Közel 350 kiállító, mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren! A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás ismét teltházas lesz. Kedvezményes online jegyvásárlásért kattintson IDE.

Advertisement

Piacvezető cégek – hazai és nemzetközi innovációk

A HUNGEXPO valamint a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java felvonul az AgrárgépShown, így mintegy 75 MEGOSZ tagvállalat képviselteti magát 22.000 négyzetméteren. A bemutatott márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is prezentálják újdonságaikat.

 

Jelen lesznek a 2019-es Termékverseny díjazottjai is, köztük a Nagydíjat nyert cégek:

Hazai Termékfejlesztési díj - Logisztika Kategóriában:

 • Pannon Agroteh Kft. - Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:

 •  AXIÁL Kft. - CLAAS TUCANO 450 kombájn

Az elmúlt években folyamatosan növekszik a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében kiállítók száma is. így a rendezvény kiváló lehetőség az új agáripari trendek feltérképezésére is.

 

Szakmai Programok

A konferenciákon és előadásokon a látogatók választ kaphatnak a legaktuálisabb kérdésekre:

A nyitó napon, az Agro Napló szervezésében banki kerekasztal beszélgetés kezdődik neves résztvevőkkel, míg az Agrofórum.hu a kiállítás három napján 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket. Az Agroinform.hu online portál szervezésében folytatódik a népszerű online marketing konferencia és PREGA kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show, ahol bemutatkoznak a jelen és jövő szántóföldi drónjai.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel.

Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, továbbá a Magyar Mezőgazdaság Szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és SMARTFARM Precíziós Mezőgazdasági Konferencia Interaktív kerekasztal – beszélgetés. 


Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.
Bővebb információért kattintson IDE!

Bővebb információ a kiállítás weboldalán: www.agromashexpo.hu

(x) 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu