AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020. január 22-25.

AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020. január 22-25. (x)

agrarszektor.hu
Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja.


Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen, a Hungexpo-n.

Kedvezményes belépőjegy váltható a honlapon
Fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

PIACVEZETŐ CÉGEK - IGAZI GÉPCSODÁK
Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. A hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég itt mutatja be először a hazai közönség számára újdonságait.
A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.


DÍJNYERTES TERMÉKEK
Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:


Hazai Termékfejlesztési díj - Digitalizáció Kategóriában:
• BPW Hungária Kft. - BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:
• Axiál Kft. - Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában
• KITE Zrt. - John Deere 8R sorozatú traktorok

SZAKMAI PROGRAMOK
• Izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját.
• Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK "Szántóföldi Szakmai Nap" konferenciát szervez, az Agroinform.hu pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.
• Január 24-én pénteken debütál a Magro.hu kerekasztal beszélgetése, melynek témája: AKI MÉR, AZ NYER! avagy mit és hogyan mérnek ma a gazdák és mit és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.
• Újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!
A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AgromashExpo és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.
RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Kiemelt partner:


Online médiapartner:


(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?