Akciós hathengeres, 140 LE-s Massey Ferguson 7714 S! (x)

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson 7700-as széria az egyik legsikeresebb MF traktorcsalád a hazai piacon. Most -az importőr Austro Diesel GmbH. támogatásával- rendkívül magas felszereltségű traktorok érhetők el akciós áron az MF 7714 S Dyna-4 típusból. A modell felszereltségénél az importőr kifejezetten a magyar gazdálkodói igényeket vette figyelembe!

Az alábbi felszereltséget tartalmazzák az akciós MF 7714 S erőgépek:

  • 140 LE-s nagy hengerűrtartalmú, 6.6 l-es hathengeres prémium motor. Egy univerzális szántóföldi traktorban általában az erőforrás az, ami elsőre szóba jön. Az MF 7714 S esetében az egyik legerősebb érv az AGCO POWER motor. Rendkívül kiforrott konstrukció, több mint 10 éve ez a gyártmány található a nagy Massey Fergusonokban. Az étvágya "legendásan" csekély, az ereje pedig már 1.500 f/p-ről rendelkezésre áll. Az állandóan rendelkezésre álló 140 LE mellett meggyőző, 687 Nm forgatónyomaték érhető el az akciós típusokban. Az EPM motorvezérlésnek köszönhetően állandó +25 LE többlet teljesítmény áll rendelkezésre a száznegyven lóerő fölött, amikor szükség van rá.
A kép extra felszereltséget is tartalmaz.
  • Kategória első tengelytáv. A tengelyek közti távolság alapvetően határozza meg a traktor képességeit, illetve azt, hogy a motor erejéből mennyi "ér le" a talajra. Az MF 7714 S egy 200 LE-s traktor tengelytávját kínálja (2.880 mm), ezáltal egyedi erőt garantál a 140 LE-s szegmensben. Így pedig a traktornak nemcsak a megjelenése robusztus, de a teljesítménye is.
  • Egyszerűen kezelhető Dyna-4 sebességváltó automata funkcióval. A hajtómű összes fokozata és főcsoportja terhelés alatt kapcsolható. Sőt! Az AutoDrive rendszerrel gyakorlatilag automata váltót kapunk közúton: a váltókarhoz nem is kell nyúlnunk, a rendszer magától kapcsol az előre beállított értékek között. Szántóföldön sem szükséges lábbal kuplungolnunk, itt a főcsoportokon belül vált automatikusan az AutoDrive. Ez rendkívül kényelmes és hatékony kezelést tesz lehetővé anélkül, hogy bonyolult elektronikai megoldásokat használna a gyártó. A Dyna-4 hajtóműveket már több mint egy évtizede építik egybe az AGCO POWER motorokkal, így a technika rendkívül megbízható.
  • Több mint 6.5 tonnás önsúly. Szántóföldi munkák esetén fontos a tömeg. Az MF 7714 S megadja, amire szükség van a kategóriában.
  • Az akciós modellekhez alapfelszereltségben jár a nagy teljesítményű 110 l/perces CCLS zárt központú hidraulika szivattyú, amelyhez akár 4 pár hidraulika szelep is társítható. Ezzel garantáltan minden munkagépet képes a traktor gyorsan mozgatni, soha nem kell tartani az olaj melegedéséből adódó lassuló funkciókra vagy az emelőképesség hiányára.


Massey Ferguson S széria bemutató videó, közöttük az akciós 7714 S modell is:

  • A Panorama fülkének független tesztek a alapján az egyik leghalkabb a zajszintje. A prémium légrugós ülés és a klíma a felszereltség részei, a tágas fülke és az ergonomikus kezelőszerv kiosztás pedig minden MF alap tulajdonsága. Olyan kényelmet és kezelést garantálnak, amivel egyszerűbb és kevésbé fárasztó a napi munka. A fülkerugózás is az akciós felszereltség része!
  • Rugózott mellsőhíd. A kifejezetten az MF 7700 S szériára kialakított prémium hídrugó nemcsak a kényelmet fokozza, de a biztonságot is növeli. Közúton nagy sebességnél biztosan az úton tartja a traktort, nem "pattog el" egyik tengely sem.
  • Az Év Traktora 2019-ben! Az MF 7714 S traktor nagytestvére 190 LE teljesítménnyel nyerte el az idei SIMA kiállításon kategóriájában a neves elismerést! A szakértő zsűri a hatékony hajtásláncot (motor és váltó kettőse), és az egyszerű kezelést díjazta.

Részletekért érdeklődjön központi számunkon (0630-613-0122 vagy 0630-530-5565) vagy helyi Massey Ferguson kereskedőjénél.


(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33