Amerikai tankok tarolták le a kukoricát: pánikba estek a gazdák (videó)

Agrárszektor
Eltévedt az Egyesült Államok hadserege, ezért át kellett vágniuk Románia egyik agrárvidékén. Elsőre elég ijesztő, amikor valakinek a földjén keresztülmennek a tankok, így a helyiek rendesen pánikba estek, a termés egy része pedig megsemmisült.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Kukoricásba tévedt amerikai tankok döbbentettek meg román gazdálkodókat a Romániában található Ialomita megye egyik agrárvidékén - írja a 444 a Defence News-ra és az Agronitel-re hivatkozva. Mint az eredeti hírből kiderül, a helyiek nem is megdöbbentek, hanem pánikba estek, mert Abrams típusú tankok vágtak át a szántókon, maguk alá temetve a sarjadó kukoricát, napraforgót és búzát.

A lap azt írja, hogy néhányan megpróbáltak beszélni a katonákkal, de ez sikertelennek bizonyult, ezért a károsultak kihívták a rendőrséget. A román rendőrség ugyan kiment a helyszínre, de kiderült, hogy nem illetékesek ebben az ügyben, ráadásul mire megérkeztek, addigra a hadsereg is eltűnt. A katonák a Saber Guardian 19 nevű nagyszabású hadgyakorlaton vettek részt, ami Románián kívül Magyarországot és Bulgáriát is érinti. A földekre tévedő katonák pedig rossz koordinátákat kaptak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?