2018. július 18. szerda Frigyes

Hírek - Gépek

ANNABURGER univerzális trágyaszórók (x)

Az ANNABURGER termékeket választó gazdák hosszú távra terveznek. Ugyanis a Szász-Anhalt tartományban fekvő Annaburg-ból származó mezőgazdasági gépeket köztudottan strapabíró felépítés és évtizedekre nyúló, rendkívül hosszú élettartam jellemzi. A gyártástechnológia magas fejlettségi szintje garantálja, hogy a vásárló rendkívül jó minőséget és magas szintű technológiát kap.
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az ANNABURGER univerzális trágyaszórók mindegyik kategóriája kiváló napi teljesítményekre képes. Mindezek mögött modern felépítés rejlik: a nagy szállítási térfogat, a viszonylag kis súly és a strapabíró felépítés keveréke a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) által tesztelt szórószerkezettel van kombinálva. Lenyűgöző a teljesítménye: nagy szórásmennyiség, precíz adagolás.

Alapvetően kétféle kivitelben készülnek:
• Modern: ezt az új sorozatot ferde oldalmerevítők jellemzik. A kétsoros lehordó szerkezetnek és a középen elhelyezett hajtóműnek köszönhetően ez az új generációs univerzális trágyaszóró maximálisan kihasználja a rakodóteret. A fejlett funkciói és az opciós kiegészítői felsőkategóriás termékekké teszik ezeket a pótkocsikat ebben a szegmensben.
• Classic: robosztus, stabil és biztonságos kipróbált és jól bevált alkalmazásokra – egy megbízható eszköz többcélú felhasználásra.

A felépítés jellemzői:
• Biztonságos és stabil: ezt az alváz és a felépítmény egyenletes hegesztése garantálja. Ezen kívül a váz kereszttartói egymáshoz közel helyezkednek el a hosszú élettartam érdekében.
• Könnyű: a trágyaszórók óriási méretükhöz képest meglepően könnyűek, mert acél trapézlemez oldalfalakat használnak.
• Erős és precíz: a szilárdság és a pontos adagolás a DLG által tesztelve lett - ami fontos jellemzője a szórószerkezetnek –, melynek eredménye szerint maximálisan teljesíti a szigorú németországi szervestrágya szórási előírásokat. A szórás pontossága vízszintesen és függőlegesen egyaránt optimális.
• Megfelel a szabványoknak: a túlméretezett kardántengelyek és hajtóművek túlteljesítik a jelenlegi biztonsági és munkavédelmi előírásokat.

 


Kaparólécek és láncok:
• A kopás minimális szintre lett szorítva, mivel az univerzális trágyaszórók kaparóléceinek csekély a súrlódási ellenállása. Az erős láncok kényszer-vezetéséről vezetősínek gondoskodnak – ez csökkenti az oldalra húzó erőket és védi a lánckerekeket.
• Megbízható feszítés: a láncfeszesség automatikusan szabályozott. Ez azt jelenti, hogy a feszítőerő mindig optimális.
• Cserélhető: a kopósínek, amelyeken a láncok és a lécek átcsúsznak, bármilyen nehézség nélkül cserélhetők. Opcióként lapos szemes láncok is rendelhetők, amelyeken a láncszemek egyenként cserélhetők.
• Rendkívül rugalmasan visszaforgatható: a kaparólécek sebessége fokozatmentesen szabályozható előre és hátra egyaránt.


A szórószerkezet:
• Biztonságos: nyírócsavarok és csuklók védik a tépőhengereket a túlterhelésektől, és a tépőkések a lelazulástól is védve vannak.
• Rugalmas: a tépőhengerek könnyen és gyorsan beállíthatók bármilyen szóróanyaghoz.
• Hajszálpontos: az ütéspont a tépőkéseken és a kidobási szög egyaránt döntő fontosságú a szórandó anyag megfelelő szétterítéséhez. Mindkettő könnyen beállítható a hátsó ajtónál.
• Teljesíti az előírásokat: a táblahatár szóró berendezés biztosítja a szervestrágya megfelelő, túlszórás nélküli terítését a szántóföld szélein.

Állítható magasságú hátfal:
• Szabályozható: a hátfal magassága hidraulikusan állítható, ami azt jelenti, hogy a trágya precíz adagolása a traktorból elvégezhető. Az adagolás különösen mész szórásakor fontos.
• Látható: a kábeles magasságjelző tökéletesen szemmel tartható a fülkéből.
• Opció: a digitális magasság kijelző ISOBUS-on keresztül látható.

Fontos jellemzője az Annaburger univerzális trágyaszóróknak, hogy további felhasználási területük is van, a silószállítás. A hátfal cseréjével (pl. egy villás targonca segítségével) és magasító felszerelésével gyorsan és helyben átalakíthatók silószállító pótkocsikká.

(x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu