2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Hírek - Gépek

Bővíti mezőgazdasági gépgyárát a GSI Hungary

Bővíti biatorbágyi mezőgazdasági gépgyárát a GSI Hungary Kft., amely az egyesült államokbeli GSI-csoport Magyarországon működő regionális központja. A cég saját forrásból 2,3 milliárd forint értékű gépberuházást és berendezés-beszerzést hajt végre, egy ingatlanfejlesztő pedig 3 milliárd forint értékű gyártócsarnokot épít számukra.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre

A magyar kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak nyilvánította a cégcsoport magyarországi invesztícióját, amely az egyik legnagyobb a cégcsoporton belül – közölte Németh Zoltán cégvezető. A gabonatárolókra és az állattenyésztés gépesítésére szakosodott GSI-csoport a világ egyik legnagyobb gyártója, a magyar vállalat 2013 óta tölti be a régióközpont szerepét Európa, Közel-Kelet és a FÁK-országok területén.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Arra számítanak, hogy a beruházás révén a következő 10 évben a termelés és a vállalat exportja nagymértékben növekedni fog. A gyártás mellett az itt elkészülő termékek teljes körű mérnöki tervezését is a magyarországi gyárban végzik. A jelenleg több mint 100 fős foglalkoztatott létszám további jelentős bővítése várható.


 
X

A címlapról ajánljuk

Agrometeorológia

IDŐJÁRÁSA

A szakértő szemével

Hollósi Dávid
igazgató
Takarék Agrár Igazgatóság

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu