CLAAS Original alkatrészek (x)

agrarszektor.hu
A CLAAS név garancia a kiváló minőségre. Az ORIGINAL CLAAS alkatrészek tervezése során folyamatosan arra törekszik a gyártó, hogy a tervezőasztalon konstruált alkatrész a gyakorlatban is probléma nélkül ellássa feladatát. A gyártó célja, hogy a megfelelő helyre a megfelelő minőségű alkatrész kerüljön. Az ORIGINAL alkatrészek megbízhatók, élettartamuk hosszabb, az ORIGINAL alkatrészekkel üzemeltetett gépek meghibásodásának esélye is lényegesen kisebb.

Mindemellett az ORIGINALalkatrészek számos elsőre nem szembetűnő gazdasági előnyt is hordoznak magukban, a minőségük hosszútávon kifizetődő az üzemeltetők számára.

Gyakorlati tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy az ORIGINAL CLAASalkatrészek egy alternatív minőséggel összehasonlítva, hosszútávon nem csak gazdasági, de állásidő szempontjából is előnyhöz juttatják a felhasználókat.


 

A CLAAS-nál ezért külön csapatok foglalkoznak azzal, hogy az ügyfeleknek megfelelő támogatást nyújtsanak a világ minden táján; legyen szó alkatrészről, segélyvonalról vagy akár helyszíni szakértői tanácsadásról. Egy biztos: a CLAAS gépek csak aratáson kívül pihenhetnek!

Minden értékesítést követő tevékenységgel a CLAAS Service and Parts GmbH, röviden a CSP két telephelyén foglalkoznak. Az egész világra kiterjedő CLAAS alkatrészellátó ügyfélszolgálati központ mindössze 50 km-re található a harsewinkeli központtól, Hamm-Uentrop-ban. Impozáns számok bizonyítják a CSP és a hozzá tartozó központi raktár jelentőségét, amelyet 2000-ben adtak át. A több mint 70 000 négyzetméteren a CLAAS gépek minden alkatrésze megtalálható.

Ebből a központi logisztikai egységből szolgálja ki a CSP minden regionális raktárát és helyi telephelyét csakúgy, mint a világ minden tájáról beérkező partnerei rendeléseit. Közel 160 000 eredeti alkatrészt tart folyamatosan készleten a CSP központi raktárában, amely mintegy 18 millió alkatrésznek felel meg. És még egy impozáns szám: évente több mint 400 000 szállítólevelet dolgoznak fel. Aratáskor naponta több mint 12 000 tétel feldolgozásán munkálkodik a logisztikai központ közel 300 dolgozója.

A kivételes teljesítményért a CLAAS-t nemrégiben a "Német Logisztikai Díj"-jal tüntették ki, ahol a zsűri külön kiemelte a gyorsaságot, a csapatszellemet csakúgy, mint az egész vállalat egységes logisztikai koncepcióját.


 

A CSP azonban sokkal több, mint egy csúcsmodern műszaki szervezet, hatékony raktárlogisztika vagy rugalmas szállítási struktúra: A CSP aduászai a motivált és jól képzett munkatársai, akik a lehetetlen megbízásokat is megvalósítják, így egy speciális alkatrész a lehető leggyorsabban juthat el megrendelőjéhez.

A CSP svájci óramű pontosságú szervezete nem érne el a magyar felhasználókhoz egy ugyancsak professzionális, és a magyar fogyasztók igényeit kiválóan ismerő csapat munkája nélkül. Az AXIÁL Kft. vevőszolgálatának CLAAS csapata jól képzett, felkészült, és minden körülmények között arra törekszik, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjon a napi üzemeltetés során felmerülő kihívásokra.

Erős háttértámogatás mellett közel 15 000 féle mintegy 1,5 milliárd Ft értékű alkatrész elérhető készletünkről, melynek utánpótlásáról naponta Hamm-ból a központi raktárból induló szállítmányok gondoskodnak. Természetesen a logisztikai megoldások teljes arzenálját felsorakoztatjuk, annak érdekében, hogy a megfelelő alkatrész a megfelelő helyre kerüljön. A cél a minimum 24 órán belüli kiszolgálás!

Rugalmas, fiatal, ám annál nagyobb szakmai tapasztalattal rendelkező csapat áll a CLAAS és az AXIÁL Kft. vevőszolgálatának hátterében, hogy a "svájci óramű" mindig nevéhez méltóan funkcionáljon. A termék, és a háttérben tevékenykedő csapat garancia a sikerre.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03