Csirkével ütközött a híres autóversenyző

agrarszektor.hu
Csirkével ütközött kerékpáros edzés közben Marcus Ericsson Forma-1-es autóversenyző Thaiföldön. Óránként 45 kilométeres sebességgel haladt, de kisebb sérülésekkel megúszta az esést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Marcus Ericsson 45 km/ó-val kerékpározott a bringájával Thaiföldön, amikor kifutott elé a baromfi - ezt maga a versenyző adta hírül közösségi bejegyzésében. A Forma-1-es versenyzők körében régóta a kerékpározás az egyik legnépszerűbb edzésforma, nem meglepő tehát, hogy Ericsson is tekeréssel készült a Maláj Nagydíjra.

"Épp egy kanyarból száguldottam ki, és egyszerre ott volt előttem az útra kifutó nagy csirke. El is ütöttem" - közölte Marcus Ericsson a gphirek.hu szerint. Majd így folytatta: "Azonnal leestem az aszfaltra. A bringám kereke nyolcast kapott, jó nagy ütközés volt. Lett rajtam pár horzsolás, mázli, hogy nem tört el semmim."

Mivel Ericsson egy sporthotelben szállt meg, rögtön el tudták látni a sebeit. "Már összefoltoztak, és készen állok a Maláj Nagydíjra" - kommentálta az esetet az autóversenyző.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13