2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Gépek

Csirkével ütközött a híres autóversenyző

Csirkével ütközött kerékpáros edzés közben Marcus Ericsson Forma-1-es autóversenyző Thaiföldön. Óránként 45 kilométeres sebességgel haladt, de kisebb sérülésekkel megúszta az esést.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Marcus Ericsson 45 km/ó-val kerékpározott a bringájával Thaiföldön, amikor kifutott elé a baromfi – ezt maga a versenyző adta hírül közösségi bejegyzésében. A Forma–1-es versenyzők körében régóta a kerékpározás az egyik legnépszerűbb edzésforma, nem meglepő tehát, hogy Ericsson is tekeréssel készült a Maláj Nagydíjra.

Fotó: Moy / XPB Images

„Épp egy kanyarból száguldottam ki, és egyszerre ott volt előttem az útra kifutó nagy csirke. El is ütöttem” – közölte Marcus Ericsson a gphirek.hu szerint. Majd így folytatta: „Azonnal leestem az aszfaltra. A bringám kereke nyolcast kapott, jó nagy ütközés volt. Lett rajtam pár horzsolás, mázli, hogy nem tört el semmim.”

Mivel Ericsson egy sporthotelben szállt meg, rögtön el tudták látni a sebeit. „Már összefoltoztak, és készen állok a Maláj Nagydíjra” – kommentálta az esetet az autóversenyző.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu