Egy szexi szörnyeteg, amelyik 435 lóerős teljesítményre képes

agrarszektor.hu
A Case IH hetedik generációs Magnum-szériájú traktorai, a Magnum AFS Connect sorozat tagjai megérkeztek Európába is. A széria első modelljei harminc éve jelentek meg, azóta a Magnum traktorokból 150 ezer példány állt munkába világszerte.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Case IH új Magnum 400-as modellje a 435 lóerős teljesítményre is képes. A gyártó szerint a legújabb traktoroknál hatalmas ugrást hajtottak végre az adatrögzítés és -kezelés területén, ahogy a pilótafülke kényelmét illetően is. A drótnélküli kapcsolat az azonnali kommunikációt és a kétirányú adatáramlást teszi lehetővé a gép és kezelője között, de a pilótafülke is számos változáson esett át.

Nagyobb lett az ajtó, a fülke belsejének kialakítása tágasabb tér hatását kelti, kényelmesebb lett a műszerezés elosztása, valamint a vezetőülés mellett helyet kapott egy multikontrolleres kéztámasz is. Új, automatizált fékrásegítéses kormánymű került a járműbe, valamint néhány olyan technológia, amelyet a Case IH önvezető traktoraiban már kipróbáltak, mint például a jobb világítás és kamerák. 

Európában a hetedik generáció következő példányait lehet kapni: Magnum 280, Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 és Magnum 400. Ez utóbbi kapható lesz 351, 382, 409 és 435 lóerős teljesítményű kiszerelésben is. Valamennyi Magnum modell hathengeres, 8,7 literes FPT Industrial Cursor 9-es, turbófeltöltővel és intercoolerrel ellátott motorral kerül forgalomba. A 340-es, a 380-as és a 400-as modellek féllánctalpas kiszerelésben is kaphatóak lesznek. A hírt az Agrilandnak köszönhetjük.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33