2020. április 3. péntek Buda, Richárd

Hírek - Gépek

Egy szexi szörnyeteg, amelyik 435 lóerős teljesítményre képes

A Case IH hetedik generációs Magnum-szériájú traktorai, a Magnum AFS Connect sorozat tagjai megérkeztek Európába is. A széria első modelljei harminc éve jelentek meg, azóta a Magnum traktorokból 150 ezer példány állt munkába világszerte.
 
 

A Case IH új Magnum 400-as modellje a 435 lóerős teljesítményre is képes. A gyártó szerint a legújabb traktoroknál hatalmas ugrást hajtottak végre az adatrögzítés és -kezelés területén, ahogy a pilótafülke kényelmét illetően is. A drótnélküli kapcsolat az azonnali kommunikációt és a kétirányú adatáramlást teszi lehetővé a gép és kezelője között, de a pilótafülke is számos változáson esett át.

Nagyobb lett az ajtó, a fülke belsejének kialakítása tágasabb tér hatását kelti, kényelmesebb lett a műszerezés elosztása, valamint a vezetőülés mellett helyet kapott egy multikontrolleres kéztámasz is. Új, automatizált fékrásegítéses kormánymű került a járműbe, valamint néhány olyan technológia, amelyet a Case IH önvezető traktoraiban már kipróbáltak, mint például a jobb világítás és kamerák. 

Európában a hetedik generáció következő példányait lehet kapni: Magnum 280, Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 és Magnum 400. Ez utóbbi kapható lesz 351, 382, 409 és 435 lóerős teljesítményű kiszerelésben is. Valamennyi Magnum modell hathengeres, 8,7 literes FPT Industrial Cursor 9-es, turbófeltöltővel és intercoolerrel ellátott motorral kerül forgalomba. A 340-es, a 380-as és a 400-as modellek féllánctalpas kiszerelésben is kaphatóak lesznek. A hírt az Agrilandnak köszönhetjük.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu