Egyenetlen felszínre is jók lehetnek: felturbózta kaszáit a Kuhn

agrarszektor.hu
Új kaszákkal bővítette a Kuhn az úgynevezett GMD gépcsaládját. A GMD select és GMD premium szériák tagjait leginkább a kis- és közepes méretű birtokoknak szánja a vállalat. Az új gépekkel a nem egyenletes felületeken is precíz kaszálást végezhetnek a gazdák.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Bővíti a GMD elnevezésű kaszacsaládját a Kuhn. A kis- és közepes méretű gazdaságoknak tervezett GMD select és GMD premium szériákkal gyors és precíz kaszálást végezhetnek a gazdák, akár nem egyenletes felszíneken is.

A GMD select tagjai a korábbi tárcsás fűkaszák továbbfejlesztett változatai. Ezekkel a sűrű növényállományokat is egyenletesen tudják lekaszálni a gazdák. A család gépeinek átlagos munkaszélessége 1,5 méter és 2,7 méter között változik.

A GMD premium kaszái (GMD 240,280,310) az előző modellekhez (GMD 600,700,800) viszonyítva könnyebben kezelhetők, és 2,1 méter, illetve 3,05 méter közötti munkaszélességben rendelhetők. A széria gépeit hosszú élettartamú késekkel szerelték fel.

Mindkét változatnál úgynevezett cutterbars vágószerkezetet alakítottak ki, amely megvédi a késeket a sérülésektől. Emellett ezek a kaszák közelebb vannak a traktorhoz, és ez megakadályozza a kilengést, illetve biztonságossá teszi a munkafolyamatokat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02