Egyszerűen, a Manitou Easy Managerrel

Egyszerűen, a Manitou Easy Managerrel (x)

agrarszektor.hu
Merre dolgozik a gépem? Hogy áll az üzemanyagszint? Ezeket is megválaszolja a rendszer!

Sok szó esett már a Manitou gépek műszaki fejlesztéseiről, ezúttal egy nemrég megjelent gyártói szolgáltatásról, az Easy Manager lehetőségeiről tájékoztatjuk, amelyről Sáfrány Márió az AXIÁL Kft. termékmenedzsere számolt be.

Az Easy Manager a gép tulajdonosának, esetleg műszaki vezetőjének szóló szolgáltatás. A felhasználó számítógépen, egy webes felületen vagy mobil applikáción keresztül láthatja a gép paramétereit, áll-e, dolgozik-e, merre. Nagyon jól testre szabható a felület, riasztásokat lehet beállítani rajta.

Például be lehet állítani, ha a gép elhagy egy általunk kijelölt zónát, értesítést küld, ha egy általunk beállított időintervallumon túl használják a gépet, vagy ha az üzemanyagszint egy bizonyos szint alá csökken. Nem utolsó sorban a szerviz karbantartásokhoz nyújt nagy segítséget, automatikus e-mailt kap a felhasználó és az AXIÁL ügyfélkapcsolati vezetője is a kötelező szerviz előtt 30 üzemórával.

A szolgáltatásnak havi díja van, viszont az AXIÁL Kft. az újonnan vásárolt Manitou gépekhez, az alapgarancia idő végéig ingyenesen adja ezt a szolgáltatást. Az alapgarancia időtartama, ha használják a rendszert akkor 2 év, 2000 üzemóra, ha nem akkor 1 év, 2000 üzemóra. Tehát már csak ezért is megéri használni, előfizetni a szolgáltatás ingyenes részére, hiszen így meghosszabbítható az alapgarancia idő egy évről kettőre.
Ha lejár az alapgarancia, akkor természetesen már fizetős lesz a szolgáltatás. Mielőtt ez bekövetkezne, az AXIÁL Kft. területileg illetékes ügyfélkapcsolati vezetője felkeresi az ügyfelet, felajánlja neki az átalánydíjas szervizszolgáltatás megkötését és egyben megkérdezi, hogy szeretne-e élni az Easy Manager szolgáltatás folytatásának lehetőségével is.

Az Easy Manager valós idejű adatokat mutat és a részegységek paramétereiről kaphatunk információkat. Ez azt jelenti, hogy általa informálódhatunk például a motor vízhőfokról, a motorolajnyomásról, hibakódokat jeleníthet meg, illetve egyéb olyan dolgokat, amelyeket csak egy diagnosztikai szoftverrel lehetne visszanézni.
Aki ezt a rendszert okosan és ügyesen használja, az képes lesz arra, hogy olyan kimutatásokat készítsen magának, a vállalkozása számára, aminek a segítségével a munkaszervezést még hatékonyabbá tudja tenni. Ez a rendszer arra is jó, hogy a szerelő már a meghibásodásra felkészülve tud kiszállni, akár már a cserealkatrész birtokában, így kevesebb kiszállás szükséges egy-egy javításhoz.

Arra is lehetőség van, hogy megkülönböztessük az egyes gépkezelőket chipkártyás, pin kódos módszerrel. Hiszen egy géphez több gépkezelő is tartozhat, így kezelőnként értékelhetjük a gép használatát.
Akinek több gépe van, az akár az összes Manitou gépét, gépének adatait is láthatja a szolgáltatás keretében.

A tájékoztatás nem teljes körű. A Manitou Easy Manager szolgáltatásról bővebb információt az AXIÁL Kft. területileg illetékes képviselői tudnak adni. Keresse őket bizalommal!

(X)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?