2020. július 4. szombat Ulrik

Hírek - Gépek

Európai tagságot kaptak a magyar traktorhúzók

Európai tagságot kapott a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület. A hajdúsági városban az idén ismét megrendezik a Traktorhúzó Európa Kupát.
 
 

Egyedülállónak számít Kelet-Európában, hogy a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület európai tagságot kapott – közölte Ficsor László elnök. A 2011-ben létrejött egyesület célkitűzése, hogy a magyarországi traktorhúzás népszerűsítése mellett a mezőgazdasági gépészetet és a traktorok világát is népszerűsítése.

Ez év augusztus 11-13. között Hajdúböszörményben ismét megrendezik a Hajdúsági Expót és a Traktorhúzó Európa Kupát - jelentette be Kiss Attila polgármester.

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén is egy konferenciával csatlakozik aaTraktorhúzó Európa Kupához és a Hajdúsági Expóhoz. A Kelet-magyarországi Agrárfórumnak már harmadik éve a hajdúsági rendezvény ad otthont.
A térség egyik legjelentősebb agrárkonferenciáján a fő fókuszt a kapcsolatépítési lehetőségek mellett az elsőrangú szakmai program kapja. A programba vállalatvezetőket, gazdálkodókat, élvonalbeli szakértőket és a szakpolitika döntéshozóit hívjuk meg, akik a hazai agrárium legaktuálisabb kérdéseiről, a térség gazdasági kilátásairól és versenyképességéről, illetve a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témákról osztják meg véleményüket.

A Hajdúsági Expo a térség egyik legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, emellett házigazdája a Traktorhúzó Európa Kupa versenysorozat magyarországi futamának. A hamisítatlan agrárshow-hangulatot a Traktorkarnevál, gyakorlati gépbemutatók, szántóföldi bemutatók és fakitermelő verseny garantálják.

 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu