Európai tagságot kaptak a magyar traktorhúzók

agrarszektor.hu
Európai tagságot kapott a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület. A hajdúsági városban az idén ismét megrendezik a Traktorhúzó Európa Kupát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egyedülállónak számít Kelet-Európában, hogy a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület európai tagságot kapott - közölte Ficsor László elnök. A 2011-ben létrejött egyesület célkitűzése, hogy a magyarországi traktorhúzás népszerűsítése mellett a mezőgazdasági gépészetet és a traktorok világát is népszerűsítése.

Ez év augusztus 11-13. között Hajdúböszörményben ismét megrendezik a Hajdúsági Expót és a Traktorhúzó Európa Kupát - jelentette be Kiss Attila polgármester.

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén is egy konferenciával csatlakozik aaTraktorhúzó Európa Kupához és a Hajdúsági Expóhoz. A Kelet-magyarországi Agrárfórumnak már harmadik éve a hajdúsági rendezvény ad otthont.
A térség egyik legjelentősebb agrárkonferenciáján a fő fókuszt a kapcsolatépítési lehetőségek mellett az elsőrangú szakmai program kapja. A programba vállalatvezetőket, gazdálkodókat, élvonalbeli szakértőket és a szakpolitika döntéshozóit hívjuk meg, akik a hazai agrárium legaktuálisabb kérdéseiről, a térség gazdasági kilátásairól és versenyképességéről, illetve a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témákról osztják meg véleményüket.

A Hajdúsági Expo a térség egyik legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, emellett házigazdája a Traktorhúzó Európa Kupa versenysorozat magyarországi futamának. A hamisítatlan agrárshow-hangulatot a Traktorkarnevál, gyakorlati gépbemutatók, szántóföldi bemutatók és fakitermelő verseny garantálják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?