2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Hírek - Gépek

Ezt a New Holland traktort választották az "Év gépének"

A New Holland Boomer 54 D traktora kapta az ”Év gépe” elnevezésű díjat az idei Sima kiállításon, Párizsban. A gépet a technikai innovációért és a felhasználóbarát kialakításáért díjazták. A verseny ítészei a döntésnél a megjelenést, a hatékonyságot és az ár-érték arányt vették figyelembe.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Leginkább a kis- és középgazdaságoknak nyújthat megoldást az a New Holland traktor, amely a február végi, párizsi Sima kiállításon az ”Év gépe” díjat kapta. A Boomer 54 D típus könnyen kezelhető és felhasználó barát – írja a farmindustrynews.com.


Fotó: farmindustry.com


A 2,2 literes, 3 cilinderes turbófeltöltős Common Rail motor optimalizálja a teljesítményt és a fogyasztást. A díjnyertes traktor az egyetlen ebben a gépkategóriában, amelyben úgynevezett EasyDrive fokozatmentesen változtatható erőátvitelt (CVT) alkalmaztak. E technikai megoldások lehetővé teszik, hogy a gazdálkodók egyenletes munkatempóban haladjanak.

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu