2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Hírek - Gépek

Gépjárműkárok: megállapodást kötött az agrárkamara

Kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az együttműködés a kamarai tagság úgynevezett régi, „beragadt” , illetve az új károkra is vonatkozik, amellyel kapcsolatban díjtámogatott akciót is indítottak.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A megkötött kárrendezési szolgáltatási megállapodás a kamarai tagok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) káreseményeivel kapcsolatos – közölte a NAK. Az együttműködés a régi, „beragadt”, és az újonnan bekövetkezett károkra is kiterjed.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!

Az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft. vállalja, hogy megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit. Amennyiben reális esély mutatkozik a kárügy rendezésére, sikerdíj ellenében vállalja a tagok ügyeit. A NAK szerint a sikerdíjas rendszer a piacon alkalmazott árképzéshez képest 50 százalékkal olcsóbb konstrukciót jelent.

A NAK az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet tagjai körében – áll a közleményben. A köztestület call-centerében regisztrált első 50 tag az általa elszenvedett, gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1 250 000 forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károknál pedig az 1 250 000 forint feletti kárrészre kedvezményes, 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe. A szolgáltatás 50 000 forintot meghaladó mértékű károkra vonatkozik. Tagonként csak egy-egy kárügy kaphat támogatást, így több meglévő kárügynél célszerű a legmagasabb összegű kárüggyel igényelni a szolgáltatást.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  Agrárium 2019

  Mezőgazdaság a gyakorlatban >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu