2020. október 26. hétfő Dömötör

Hírek - Gépek

Hatalmas segítséget jelenthet a gazdáknak a két óriáscég együttműködése

Globális partnerségi megállapodást kötött egymással a Claas és a The Climate Corporation, a Bayer digitális gazdálkodással foglalkozó vállalata. Az együttműködés célja az, hogy a gazdálkodók részére tökéletes összeköttetést és a gépeik által generált agronómiai adatok számára korlátlan tárhelyet biztosítsanak a FieldView felhasználói fiókjukhoz.
 
 

Azok a gazdálkodók, akik FieldView-t és Claas Telematics-ot használnak, mostantól biztonságos, felhők közötti hozzáférést kapnak olyan, a gépek által létrehozott becslésekhez, mint például a hozamjelentések és -térképek, az általános szemnedvesség-tartalom, valamint egy digitális jelentést az elvégzett mezei munkákról.

"A siófoki Agrárszektor Konferencia egy egész kerekasztal-beszélgetést szentel a precíziós gazdálkodás kérdéseinek. Tekintse meg a programot és regisztráljon a december 4-5-i eseményre!"

A gazdák már évtizedek óta gyűjtik a különféle adatokat a felszereléseikkel. Gondoljunk csak az időjárási adatokra, a talajminőségre vonatkozó adatokra, a haszonnövények terméshozam-előrejelzéseire, de a lista szinte a végtelenségig bővíthető, mondta Mike Stern, a The Climate Corporation vezérigazgatója és a Bayer Crop Science digitális gazdálkodási csoportjának vezetője.

Ezek az adatsorok még sokkal értékesebbé válhatnak a vásárlóink számára, ha kombinálhatóak lesznek az általunk fejlesztett mesterséges intelligencia alapú eszközökkel, amelyek így szakértő tanácsokkal láthatják el a gazdákat. A Claas-szal kötött partnerségi megállapodás nagyban leegyszerűsíti ezt a folyamatot, és arra ösztönzi majd a gazdákat világszerte, hogy használjanak digitális eszközöket a földjeik termőképességének fenntartható növeléséhez, tette hozzá Mike Stern.

A Claas arra törekszik, hogy ne csak nagy teljesítményű gépekkel, de osztályelső összeköttetési megoldásokkal álljon az ügyfelei rendelkezésére, mondta Thomas Böck, a Claas vezérigazgatója. A Claas API-t használó Climate FieldView eszközök közvetlen és biztonságos adatátvitelének köszönhetően a felhasználók még jobb eredményeket érhetnek el a már meglevő felszereléseikkel. Ez nagyban le fogja egyszerűsíteni a dokumentációt, és elkerülhetővé válnak a hibák és adatvesztések.

A cikk eredeti nyelven a Future Farming oldalán olvasható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu