Ilyen játékot még nem láttál: drónt nyerhet, aki jól tippel

Ilyen játékot még nem láttál: drónt nyerhet, aki jól tippel

agrarszektor.hu
Számodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Ha így van, töltsd ki a Nagy Diák Agrártesztet, hogy képben legyél a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákkal!

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Nagy Diák Agrárteszt - mezőgazdálkodj okosan! néven online vetélkedőt indított a DUE Médiahálózat - írja közleményében a cég. A tesztet bárki kitöltheti a www.agrarteszt.hu oldalon, de a háromfordulós nyereményjátékban csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt. A teszt segítségével lerántjuk a leplet a mezőgazdaságban alkalmazott high-tech eszközökről és arról a valóságról, ahol a legmodernebb technológia segítségével minőségibb termelést és jobb életkörülményeket tudunk elérni, miközben a jövő generációinak érdekében biztosítani tudjuk a környezeti fenntarthatóságot is. A játékban részvevők megtudhatják, mikortól fogunk mesterséges húst enni, mire jó az okostraktor és miért fontos az energiaültetvény.

A verseny első, online fordulója 2020. április 15-ig tart. Az itt legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a 2020. május 21-én -, a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül - megrendezendő középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 12 agrártudós között dől el a verseny. A fődíj egy profi drón és egy drónkezelő tanfolyam. A második helyezett 50 000, a harmadik pedig 25 000 forintos műszaki vásárlási utalványt nyerhet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?