Ilyen még nem volt: traktorok a főszereplők a hollywoodi kasszasikerben

agrarszektor.hu
Hollywoodtól és a filmipar csillogásától mi sem áll távolabb, mint az agrárium józan számításokra alapuló világa. Most mégis úgy alakult, hogy mezőgazdasági gépek kaptak szerepet - sőt főszerepet - kasszasikernek ígérkező moziprodukciókban, és alighanem először fordult elő, hogy traktorral hajtottak a sokak által áhított és szentként tisztelt vörös szőnyegre.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szokatlan közreműködők, rakodók, kotró- és markológépek kaptak szerepet az Alien kultuszfilm-sorozat legújabb darabjában. A 20-nál is több eszközt a JCB bocsátotta a stáb rendelkezésére, és ez a brit multicég történetének legnagyobb termék-elhelyezési projektje, hiszen a gépek összértéke meghaladja az 1 millió angol fontot (közel 400 millió forintot).

A szokásos sárga színt ezúttal aranyra cserélték a 20th Century Fox kasszasikernek szánt mozifilmjében, az átfestés a producer-rendező Ridley Scott ötlete volt. A produkció fináléjában szerepet kapó gépek így valóban "dögösebben" és futurisztikusabban néznek ki. A masinákat a JCB ausztrál forgalmazója biztosította, ugyanis a szóban forgó jelenetek forgatása is ott történt.

Az Alien: Covenant a hatodik film a franchise-ban a Nyolcadik utas: a Halál (eredeti címén Alien) 1979-es elkészítése óta. Hivatalos vetítésére május 19-én került sor. Előző része, a 2012-ben bemutatott Prometheus című sci-fi 51 millió dolláros bevételt termelt az első hétvégén, és mára bőven 400 millió fölött jár.

Meghökkentő marketingeszközhöz nyúltak a finn filmesek is, akik a Rendel nevű szuperhősüket Valtra traktoron utaztatták a május 17-én kezdődött idei Cannes-i Filmfesztiválra. A speciális festésű N174 Direct modell a Valtra Unlimited Studio munkája.

Rendel 3000 kilométert tett meg a Valtra cég Suolahtiban lévő gyárából, hogy Németországon keresztül 10 nap alatt eljusson a Francia Riviérára. Ez valóban nagy teljesítmény, hiszen az erőgép legfeljebb 40 km/h haladási sebességre volt képes, és csupán este haladt, mert nappal a film népszerűsítésével foglalkozott.

Ha egy rajongó találkozott vele útközben, a traktorról készült fotóját megoszthatta egy erre a célra létrehozott Instagram oldalon. A legjobb képek készítőit később jutalomban részesítik. A film bemutatója után a traktor más európai rendezvényeken is részt vesz, és már soha nem tér haza, ugyanis eladták egy belga magánszemélynek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13