2019. július 16. kedd Valter

Hírek - Gépek

Itt a legújabb óriáspermetező 40 méteres szórókerettel!

Az R4060-as permetező a John Deere 4-es sorozatú szériájának legújabb, legnagyobb példánya. Minden eddiginél szélesebb, szakaszolható szórókerettel és nagyobb permetlétartállyal rendelkezik. 2020-ban lesz először elérhető a gazdák számára.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A John Deere 4-es szériának kiterjesztéseként dobják piacra jövőre a legújabb, karbonszálas kerettel rendelkező óriáspermetezőt Amerikában. A gépkezelőt egy új, négykerék-meghajtású rendszer segíti  az állandó sebesség tartásában, bármilyen is legyen a talaj állapota vagy a terep dőlésszöge. Az új modell nagyobb tartállyal készül, így tegy töltéssel a korábbinál több hektár kezelésével lehet végezni. A kapacitásbővítés kifejezetten a vásárlói igényekre adott válasz a gépgyártó részéről.

A R4060-ast két munkaszéleséggel gyártják: szűk 37 méteres, illetve bő 40 méteres, szakaszolható szórókerettel, melyet karbonszálak erősítenek. A megnövelt tartály kapacitása bő 6000 liter permetlé befogadására képes. A gyártó szerint így a mostani modell a korábbi csúcstartónál, az R4045-ösnél 33 százalékkal nagyobb terület kezelésére képes egy feltöltéssel. Utóbbit 4500 literes tartállyal készül. Az R4060-as alapfelszereltsége lesz a CommandDrive, ami 2020-tól az R4045-ös kistestvérnek is szériatartozéka lesz.

A gép számos extrával kérhető, például sorérzékelővel. Az alábbi videó a két óriás képességeit mutatja be:

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu