Itt az újabb gépkavalkád! - Csoda történt Budapesten (fotók)

agrarszektor.hu
Ma kezdődött el az 34. AGROmashEXPO, az ország egyik legnagyobb agrárrendezvénye, amely az idén a teljes Budapesti Vásárközpontot betölti. A látogatók díjnyertes traktorokat és más gépcsodákat tekinthetnek meg, illetve szakmai konferenciákon vehetnek részt. Az agrárszektor.hu képriportokkal, helyszíni beszámolókkal és interjúkkal jelentkezik a kiállításról.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Elstartolt a magyar agrárium egyik csúcsrendezvényének számító AGROmashEXPO, amely idén január 27-30. között tart nyitva. A 34. alkalommal megrendezett kiállítás 38 ezer négyzetméteren, 9 pavilonban fogadja az érdeklődőket, akik a gépkavalkád megtekintése mellett szakmai előadásokon is részt vehetnek.

Az AGROmashEXPO mellett idén is lesz AgrárgépShow, továbbá a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítást is megrendezik. Az expón hirdetik ki a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Pályázat díjait is, amelyeket az ünnepélyes megnyitót követően Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter ad át a győzteseknek.

A kiállításon többek között a következő gépeket állították ki. Képgalériánk folyamatosan frissül.


NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?