Januárban ismét pályázhatnak gépbeszerzésekre az erdészeti csemetekertek

Januárban ismét pályázhatnak gépbeszerzésekre az erdészeti csemetekertek

agrarszektor.hu
Az Agrárminisztérium Vidékfejlesztési Program keretében megjelentetett felhívására az első pályázati körben 802 millió forint összegben érkezett támogatási kérelem. Ezidáig 333 millió forintról már meg is születtek a támogatói döntések. Pályázat benyújtására 2021. január 12-től, várhatóan 2021. július 13-ig ismét lesz lehetőség, tudhattuk meg az Agrárszektor közleményéből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Fokozott a kereslet a hazai, jó minőségű erdészeti szaporítóanyag iránt. Ezért az erdészeti szaporítóanyag-termesztési ágazat versenyképességének fenntartásához, fokozásához szükséges új gépek, eszközök beszerzéséhez, vagy minőségi cseréjéhez az Agrárminisztérium 1 milliárd forintos keretösszeggel 2020. július 31-én pályázati felhívást tett közzé. Ennek keretében kizárólag erdészeti szaporítóanyag-termesztést szolgáló projektekhez volt igényelhető támogatás, különösen a csemetekertek műveléséhez szükséges traktorokat, a terület és talajelőkészítés gépeit, továbbá a szaporítóanyag-termesztéshez és a növényvédelemhez szükséges gépeket lehetett beszerezni.

A pályázat sikeresnek bizonyult, ezért lehetőség van a támogatási kérelmek további benyújtására. 2021. január 12-től, várhatóan 2021. július 13-ig kérelmet kizárólag az ügyfél-azonosítóval rendelkező mezőgazdasági termelő nyújthat be, a Magyar Államkincstár elektronikus felületén. A részleteket tartalmazó pályázati felhívás és annak mellékletei az alábbi oldalon érhetők el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13