2021. szeptember 23. csütörtök Tekla

Hírek - Gépek

Jövőre is lesz AGROmashEXPO, de a koronavírus-járvány miatt kicsit másképp

Január 27-30. között a megújult kiállítási területen várja a kiállítókat és a látogatókat az AGROmashEXPO.
 
 

2021 januárjában a fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett kerül megrendezésre az AGROmashEXPO, Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye. A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.

A Hungexpo számára elsődleges a kiállítók, a látogatók és munkatársaik egészsége, ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által jóváhagyott Covid kézikönyvben kidolgozott szigorú egészségügyi protokollt léptetik életbe rendezvényeiken. Magyarországon a jelenlegi szabályozás értelmében a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett nincs akadálya az üzleti rendezvények megtartásának. A szakkiállításon való részvétel nem hasonlítható a zenés-táncos tömegrendezvényekhez, kisebb kockázatot jelent, mint vásárolni menni vagy tömegközlekedési eszközt használni.

A kép csak illusztráció (Forrás: Getty Images)

A cég vezetőségének meggyőződése, hogy az üzleti életnek, a gazdaságnak működnie kell, ehhez pedig szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Ehhez kíván platformot nyújtani a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói számára a január végén megrendezésre kerülő szakvásár, amelyet már a Hungexpo megújult pavilonjaiban rendeznek meg. Az igényt a kiállításra jól jelzi, hogy eddig több, mint 120 kiállító cég jelentkezett, és folyamatos az érdeklődés.

A Hungexpo sajnálattal értesült a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) elnökségének azon döntéséről, hogy 2021-ben nem kívánják megrendezni az AgrárgépShow-t. Az AGROmashEXPO természetesen vár minden, kiállítani, üzletet kötni szándékozó céget, ahogyan a mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, innovációk iránt érdeklődő vásárlókat is.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu