2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Hírek - Gépek

Kihagyhatatlan lehetőség a növényvédelmi szakembereknek: itt lehet jelentkezni

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézete és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 2019. szeptemberében két alkalommal is permetezőgép-felülvizsgálati alapképzést indít a növényvédelmi szakemberek számára. A kurzusok mindkét esetben egynaposak lesznek, szeptember 19-én és 24-én kerülnek megrendezésre Gödöllőn.
 
 

Mivel az új szabályozás értelmében mostantól háromévente kötelező műszaki felülvizsgálatot végezni a növényvédelmi permetezőgépeken, a NAIK MGI és a NÉBIH erre felkészítő egynapos alapkurzusokat hirdetett meg szeptember második felére. A jelentkezők nagy számra való tekintettel két időpontra, szeptember 19-e és 24-e, is meghirdették az alapkurzust.

A kurzuson való részvétel feltétele továbbá, hogy a képzés díjának befizetéséről szóló igazolást, valamint a képzés teljesítésére kiválasztott dátumot legkésőbb szeptember 12-ig el kell küldeni a novenyvedelem@nebih.gov.hu e-mail címre. Ezt az igazolást hitelt érdemlő módon a képzés napján is át kell adni a szervezőknek.

A jelentkezések visszaigazolása válaszlevélben történik. A férőhelyek korlátozott száma miatt, ha az egyik időpont betelt, a jelentkező automatikusan már csak a másik időpontban megszervezett alapképzésen vehet részt. Az alapképzés szakmai ismeretanyagának elsajátítása vizsgaköteles. Az eredményes vizsgáról a Nébih tanúsítványt állít ki. A műszaki felülvizsgálatot végzők számára fontos lehet, hogy elérhetőek a Nébih honlapján a növényvédelmi gépek felülvizsgálata során készítendő jegyzőkönyvek mintái, de az elérhető jegyzőkönyv-mintákkal azonos tartalmú, tehát adatközlésében azonos, ám más formátumú jegyzőkönyveket a Nébih elfogadja. A jegyzőkönyv minták megtalálhatók a Nébih honlapján.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu